Bliv medlem

Som medlem af Havehistorisk Selskab modtager du årsskriftet “Fra Kvangård til Humlekule” med artikler der spænder vidt indenfor havebrugets og havekunstens historie. Desuden inviterer vi året i gennem til foredrag og ekskursioner. 

Et medlemskab af Havehistorisk Selskab koster:
Almindeligt medlemskab: 300,00 kr. årligt
Par (bosiddende på samme adresse): 450,00 kr. årligt
Medlemmer udenfor Danmark: 350,00 kr. årligt
Studerende: 150,00 kr. årligt
Virksomhedsmedlemskab*: 750,00 kr årligt

*Et virksomhedsmedlemskab giver ret til at 3 medarbejdere fra virksomheden kan deltage hver gang der er foredrag eller ekskursion.

Den nemmeste måde at blive medlem på, er at skrive en e-mail med dit navn, adresse og kontaktoplysninger (telefonnumre og e-mail adresse) til:
havehistoriskselskab@gmail.com

Dit medlemskab træder i kraft når vi har modtaget din indbetaling af kontingentet, hvilket kan ske til selskabets konto i Danske Bank:
Reg.nr.: 1551  Konto.nr. 4169476  (Husk at påføre navn på indbetaler).

Alternativt kan du indbetale på giro til : Giro: 41 69 47 6

Kender du nogen som kunne tænkes at have interesse i at blive medlem af Havehistorisk Selskab, kan du give dem en folder eller blot henvise til hjemmesiden www.havehistoriskselskab.dk.

Du kan også forære et medlemskab til en ven ved at sende en mail til ovenstående adresse med medlemsinformation. Medlemskabet træder i kraft når du har indbetalt kontingentet (husk at anføre det nye medlems navn på din indbetaling).

 

2 thoughts on “Bliv medlem

  1. Pingback: Om alleer. Foredrag 10.10.2018 - Havehistorisk Selskab

  2. Pingback: Foredrag om havebyen onsdag d.20.3.2019 - Havehistorisk Selskab

Der er lukket for kommentarer.