Event i Landbohøjskolens have

Landbohøjskolens have

Mandag d.28.august 2017 markerer vi udgivelsen af det nyeste nummer af vores årsskrift ved en event i Café Væksthuset i Landbohøjskolens Have.

Kl. 15.30 Vi opfordrer medlemmerne til at dukke op fra kl. 15:30 hvor vi vil uddele årsskrifter. Samtidig er der mulighed for at købe kaffe.

Kl. 16:30 vil der være rundvisning i Landbohøjskolens Have ved teamleder og gartner Lars Birck. Her skal vi på en spændende rundtur i havens gamle plantesamlinger, der i dag rummer 6.000 forskellige planter.

Haven blev anlagt i forbindelse med Landbohøjskolens oprettelse i 1858. I dag er haven en del af Københavns Universitet, men har stadig tre hovedformål som den har haft lige fra anlæggelsen: at være studie- og universitetshave, at levere planter til universitets undervisning samt at fungere som grøn oase på Frederiksberg.

Haven rummer blandt andet sommerblomsthaven, rosenhaven, den svajede plæne samt sø, stenhøj og et skovparti. Lars Birck vil denne sommerdag føre os med på en spændende tur, hvor vi skal høre om havens udformning, righoldige samlinger og eksotiske planter krydret med facts og anekdoter.

Arrangementet er gratis for medlemmer. Gæster betaler kr.50,- for omvisningen.

Du kan tilmelde dig arrangementet på Facebook